TÉR-LÉLEK-TAN 2.0

Tér-Lélek-Tan II. | S01E09 | Ligetvári István beszélget Trom Katával|

Folytatjuk a beszélgetést Trom Katával arról, hogy az általa megalkotott „TÉR-LÉLEK-TAN”, hogyan jött létre és az abban megfogalmazott elvek miként működnek a gyakorlatban?

A beszélgetés feltárja a hallgató előtt, hogy milyen szerepet játszik a TÉR-LÉLEK-TAN az otthonteremtésben. Miért fontos, hogy mindennek megtaláljuk a helyét és, hogy közvetlen környezetünk hatással van a lelkünkre és ez visszafelé is igaz. Mit jelent a térhasználat szempontjából a minőség? Lehet-e és hogyan kell úgy rendezni egy lakást, hogy az otthonná váljon?

képforrás: tromkata.com

Hallgassák meg az adás első részét is S01E08

Trom Katát, elmondása alapján, az emberekből, a dolgokból és a helyekből sugárzó szellemiség érdekli. A tér és az ember viszonya itthon, vagy bárhol a világon. Évekig élt Japánban és Portugáliában, hosszabb időt töltött Indiában és Angliában. A különböző kultúrák és spirituális hagyományok tapasztalatai, a keleti és nyugati világ térszemlélete és anyagtisztelete egyedi világszemléletté formálódtak benne: ez képezi a tér-lélek-tan alapját. A felszín mögött a közös vonásokat és lélek minőségeket keresi, mert vallja, hogy ezeken keresztül közelebb kerülhet az élet esszenciájához. Közel 15 éve segíti az embereket abban, hogy hogyan tudnak igazi otthont kialakítani maguknak, és hogy eleve, mit jelent az otthon fogalma – tanít és egyéni konzultációkat vállal. Nagy lelkesedéssel támogatja a hozzá fordulókat, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek az életükben fizikai és lelki értelemben egyaránt.

Trom Kata könyvei a Zazie Books oldalán megvásárolhatóak.

%d blogger ezt szereti: