ZSUFFA ZSANNA LÍDIA

Zsuffa Zsanna Lídia grafikusművész TUDOM MIT CSINÁLOK című kiállítása látható a Trafik Kör Kortárs Művészeti Pontban 2022. 10.03. – 2022. 11. 15.-ig.

Zsanna a MOME Tervezőgrafika szakán, majd a berlini UDK Egyetemen szerezte diplomáját 2018-ban. Illusztrátorként dolgozik, foglalkoztatja a hagyományos egyedi nyomdaipari technológiák által létrehozható látvány világ ( riso, szitanyomat, litográfia ), jellemző munkáira a bravúros kézi rajzkészség és tudás, melyet digitális utómunka egészít ki.

“Az tanít legjobban, ami éppen velem történik. Megválasztani hogy mikor jobb simulni, mikor jobb merevnek maradni, ahogy újabb és újabb feladatok érkeznek. Az egyensúlya a küzdelmeknek és elengedéseknek. Türelmesnek lenni az élettel és bízni, hogy minden akkor ér hozzám, amikor itt az ideje. Az itteni munkáim számomra arról szólnak, ahogy a fentiekkel nem csak ismerkedem, hanem bele is engedem magam, megszeretem és az életem részévé teszem őket.”

Zsanna Kócsag című festménye egy köztéren a Budapest Bertalan Lajos utca 16. sz. ház tűzfalán a MOME és a Színesváros koprodukcióban készült 2018-ban.

A Dabasi Kossuth Lajos Általános Iskola 4.a osztályos tanulói Kosztolányi Edit Tanárnő vezetésével meglátogatták Zsuffa Zsanna kiállítását, és az installáció inspirálta alkotások el is készültek a rajzóra folyamán.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s